Υπερπρωταθλήτρια στέφθηκε η ομάδα της Κοζάνης, αφού κέρδισε στον τελικό του Super Cup της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, τον Μακεδονικό Φούφα με 2-0.

Με την θερμοκρασία στα ύψη για την εποχή, Κοζάνη (Πρωταθλήτρια Ε.Π.Σ. Κοζάνης) και Μακεδονικός Φούφα (Κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Κοζάνης) συναντήθηκαν για τον θεσμό του Σουπερ Καπ, στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, αυτό όπως δεν πτόησε τους φιλάθλους και των δύο ομάδων, οι οποίοι κατέκλισαν περιμετρικά το γήπεδο και παρακολούθησαν τον τελικό έξω από αυτό.

Να τονίσουμε πως η Ε.Π.Σ. Κοζάνης τήρησε αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω του κορωνοϊού.

Οι παίχτες του κύριου Καπετάνου κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο, χάρις σε γκολ που πέτυχαν οι Δούμας και Βούρτης. Από την άλλη, η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα μπορεί να αδικείται από το αποτέλεσμα βάση της απόδοσής της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο νικητής κρίνεται στα γκολ και όχι στις τελικές φάσεις.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό από την αρχή έως και το τέλος, με πολλές μονομαχίες σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και αρκετή ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών ανά διαστήματα, με το πάθος των δύο ομάδων να είναι εμφανές μέσα στις τέσσερις γραμμές.

[..]