Το Σωματείο Κομμωτών Κουρέων της Πτολεμαΐδας εύχεται στους πολίτες της Πτολεμαΐδας καλά Χριστούγεννα και ένα νέο έτος γεμάτο υγεία και δημιουργικότητα.

Κάνουμε έκκληση στους πολίτες να εξαντλήσουν την υπευθυνότητά τους για το συλλογικό καλό.

Το μήνυμα, προσέχετε που εμπιστεύεστε το κεφάλι και την υγεία σας έχει για εμάς διπλό νόημα. Η ατομική ευθύνη στην αντιμετώπιση της πανδημίας που βιώνουμε, έγκειται στο να έχουμε επίγνωση της συμπεριφοράς μας στην κοινωνία.

Επιλέγω τους επαγγελματίες καταστηματάρχες κομμωτές – κουρείς, σημαίνει πως εμπιστεύομαι αυτούς που τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, καθαριότητας, απολύμανση εργαλείων, τήρηση ραντεβού, σημαίνει πως βοηθώ την ιχνηλάτηση και μειώνω τις πιθανότητες να μεταδώσω τον ιό.

Σημαίνει πως βοηθώ στην επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού. Προσέχω που εμπιστεύομαι το κεφάλι μου, σημαίνει πως στηρίζω τις μικρομεσαίες τοπικές επιχειρήσεις, τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας, που συμβάλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, και όχι μόνο. Που δίνει ζωή στην οικογένεια του γείτονα, του συγγενή μας.

Σημαίνει, δίνω σημασία στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου, που είναι ο τόπος των παιδιών μας.

Με την πανδημία που ζούμε κινδυνεύει η υγεία των παιδιών μας και αμέσως μετά η υπόσταση του επιχειρηματικού κόσμου. Προσέχετε που εμπιστεύεστε το κεφάλι σας και την υγεία σας, γιατί η υγεία επιβάλλεται να διατηρηθεί και η τοπική οικονομία επιβάλλεται να στηριχθεί.

Μονόδρομος η αισιοδοξία και η υπευθυνότητα