Σε εξαιρετικό κλίμα έγινε η σημερινή συνάντηση της Διοίκησης του Φ.Σ. Εορδαϊκός με τον Δήμαρχο Εορδαϊας κ. Παναγιώτη Πλακεντά.

Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί ο κ. Πλακεντάς για τις ενέργειες που γίνονται μέχρι σήμερα από τον Φ.Σ. Εορδαϊκός τόσο αγωνιστικά όσο και έξω-αγωνιστικά. Παράλληλα ζητήσαμε υποστήριξη σε θέματα τα οποία διέπουν τη λειτουργία της ομάδας. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το φλέγον ζήτημα της τρέχουσας περιόδου που δεν είναι άλλο από τη μετάδοση και εξάπλωση του κορωνοϊού και πως αυτό μπορεί να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου εάν παραταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναφέρθηκαν θέματα που αφορούν τις υποδομές και ιδιαίτερα το Δημοτικό στάδιο Εορδαίας. Ο Δήμος ξεκίνησε ήδη τις εργασίες αποκατάστασης εντός του γηπέδου. Σε συνεργασία με την κα. Καΐδου προχωρούν άμεσα επισκευές στο Δημοτικό Στάδιο, οι οποίες θα δώσουν μια ευπρεπή εικόνα στο γήπεδο δεδομένου ότι ξεκινάνε και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Ο κ. Πλακετάς μας ενημέρωσε ότι δρομολογούνται κάποια σημαντικά θέματα (μακροπρόθεσμα), για τα οποία επιφυλάσσετε να επανέρθει όταν υπάρξουν εξελίξεις και τα οποία θα είναι για το καλό του Δήμου Εορδαίας επί του συνόλου. Εμείς ευχόμαστε από την πλευρά μας, αυτά που ακούστηκαν, να δρομολογηθούν το συντομότερο δυνατόν για το ευρύτερο καλό της περιοχής και θα στηρίξουμε με όποιο μέσο διαθέτουμε.

Ως Διοίκηση του Φ.Σ. Εορδαϊκός θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Εορδαίας, κ. Παναγιώτη Πλακεντά για τη μέχρι σήμερα άριστη επικοινωνία και ελπίζουμε οι δίαυλοι επικοινωνίας να παραμείνουν ανοιχτοί και να συνεχίσουν με την ίδια ένταση στο μέλλον! Θέλουμε τον Δήμο δίπλα μας, θέλουμε την Εορδαία κοντά μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια.