Ο σύλλογος επισκευαστών αυτοκινήτων Εορδαίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίστηκαν στην πόλη της Πτολεμαΐδας και ειδικότερα στον Επιχειρηματικό και Εμπορικό κόσμο, νιώθει οργή και αγανάκτηση από τους χειρισμούς της πολιτείας και συγκεκριμένα από τους διαχειριστές αυτής της κατάστασης που βιώνουμε καθημερινά .

Έχοντας βάλει πλάτη όλοι μας στις απαιτήσεις της πολιτείας και των ειδικών επιστημόνων που την απαρτίζουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, διαπιστώνουμε με μεγάλη μας λύπη ότι η κατάσταση δυστυχώς είναι αμφισβητούμενη και αναποτελεσματική σε μεγάλο βαθμό.

Εμείς για παράδειγμα ως κλάδος που λειτουργεί καθημερινά με τους υπάρχοντες περιορισμούς, συναντάμε απεριόριστες δυσκολίες και προβλήματα που καθιστούν δύσκολη την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας, καθώς τα ποσοστά παραγωγικότητας μας είναι κάτω του πενήντα της εκατό.

Ας σκεφτούμε λοιπόν τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους επαγγελματικούς κλάδους που είναι κλειστοί την μεγάλη αυτή περίοδο από τον Οκτώβριο του 2020.

Είμαστε δίπλα στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας καθώς και σε όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι είναι και αυτοί κοντά μας σε καθημερινή βάση και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Δεν θα διστάσουμε να έρθουμε απέναντι από κάθε μορφής υπεύθυνο της παρούσας καταστάσεις .

Στηρίζουμε τον δήμο της πόλης μας και ταυτόχρονα καλούμε τους βουλευτές του νόμου το ΕΒΕ και την περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας να πράξουν το καλύτερο για την πόλη της Πτολεμαΐδας καθώς επίσης και για το σύνολο του νόμου Κοζάνης χωρίς διακρίσεις και σκοπιμότητες αλλά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα δίνοντας τέλος στο άδικο lockdown που όλοι μας έχουμε υποστεί.

Ευελπιστούμε να επαναλειτουργήσουμε ξανά με τις απαιτούμενες προδιαγραφές κάνοντας ότι κρίνεται αναγκαίο έτσι ώστε να βγούμε νικητές όλοι μας από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε