Με αφορμή την προκήρυξη του διαγωνισμού σεναρίου ταινίας μικρού μήκους από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, με θέμα το (18)’21, το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης, διοργανώνει διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο συγγραφής σεναρίου ταινίας μικρού μήκους, από τον διακεκριμένο σεναριογράφο Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Το τρίμηνο αυτό σεμινάριο θα αποτελείται από δώδεκα δίωρα, εβδομαδιαία μαθήματα (κάθε Κυριακή). Θα ξεκινήσει την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Απριλίου 2021.

Η συμμετοχή για όλους είναι δωρεάν.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ανάδειξη του ταλέντου νέων σεναριογράφων της περιοχής.

Σκοπός της δράσης είναι η προβολή της περιοχής μας και της ιστορίας της, μέσα από μια σύγχρονη μορφή τέχνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο μέχρι την Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου, στέλνοντας βιογραφικό και δείγμα προηγούμενης δουλειάς τους (εφόσον αυτό υπάρχει) στο:

info@dipethekozanis.gr

Ο διαγωνισμός

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σεναρίου προκειμένου να τιμήσει τα διακόσια χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Ο διαγωνισμός έχει επετειακό χαρακτήρα και αφορά σενάριο πρωτότυπου μικρού μήκους με θέμα το (18)΄21 (εποχής ή και θέμα/ιστορία που διαδραματίζεται κατά τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση έως σήμερα, αλλά συνδέεται με κάποιον τρόπο με τον Αγώνα της Παλιγγενεσίας, όχι απαραίτητα με τη χρονολογία κήρυξής του).

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχής είναι η 15η Μαΐου 2021.

Αναλυτικές πληροφορίες και όροι διαγωνισμού:

https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1327/