Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά , με υγεία και θετικές προοπτικές σ' ολους τους συμπολίτες μας και στον καθένα χωριστά.

Δήμαρχε Παναγιώτη Πλακεντά

Ορισθέντα Πρόεδρε, Γιάννη Καραβασίλη , της συσταθεισας στις 29.12.2020 με αποφαση Δημαρχου, Επιτροπής Ενέργειας του Δήμου Εορδαιας

Αναγκάζομαι να εκφράσω δημόσια , την προσβολη στο πρόσωπό μου και στον θεσμό που εκπροσωπώ ,διότι από δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό τύπο πληροφορήθηκα οτι:

  1. Με Ορίζετε μέλος της ανωτέρω επιτροπής ενέργειας και μάλιστα με την ιδιότητα της Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου μας, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ Μ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ υπό σύσταση ανωτέρω Επιτροπής, από ΚΑΝΕΝΑΝ , ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ μάλιστα θα είμαι μέλος και ο Γιάννης Καραβασίλης πραξικοπηματικά Πρόεδρος!

Θεέ μου τι καταστάσεις ΒΙΩΝΩ ΠΑΛΙ Μ ΕΣΑΣ και μάλιστα Πρωτοχρονιάτικα;

  1. Η υπ αριθμό 15 /2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, την οποία επικαλείστε για την συγκρότηση της ανωτέρω Επιτροπής, ΨΕΥΔΩΣ την επικαλείστε, διότι ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρει ότι ελήφθη απόφαση για συγκρότηση της, η οποία θ απαρτίζεται και από τα κατονομασθεντα μέλη της....!!!, η οποία είναι δημιούργημα καθαρά της δικής σας προπαγανδιστικής νοοτροπίας και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

3.Με ποιο Δικαίωμα ορίζετε φασιστικά και αλαζονικά ,το πλαίσιο και τους στόχους αυτής της επιτροπής και μάλιστα περιοριστικα (15) ,χωρίς εγώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να ρωτηθώ ποτέ, αφου δεν έγινε ποτέ μαζί μου καμία προεργασία;

Εμείς βέβαια δεν είμαστε Υπερφίαλοι. Εμείς δεν είμαστε ούτε Μίσθαρνοι ούτε Μισθοφόροι σας. Ούτε πρόκειται να γίνουμε κανενός. Διότι προσωπικά βλέπω την προσφορά μου "στα κοινά" από άλλη οπτική γωνία και ασφαλώς για ό,τι δρομολογείτε εσείς με αυτές τις ανεκδιήγητες για μένα τακτικές , να το κάνετε με τους ανθρώπους σας, της δικής σας νοοτροπίας .

Λοιπόν όσον αφορά ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , μαζέψτε ...αλλάξτε την απόφαση ΠΕΡΙ συγκρότησης επιτροπής ενεργείας ΜΕ ΕΜΕΝΑ , που ελήφθη ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ , ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Διότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι ΔΕΝ ΛΕΙΨΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ .

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ;

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ , Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ μέσα από το κορυφαίο όργανο της, για τον τόπο μας που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν θέλουμε διορισμό και μάλιστα εξωθεσμικό από κανέναν .

Αφήστε το καλάμι και καβαλείστε ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ, μια που προυπολογίσατε ήδη να πληρώσετε φέτος την ενοικίασή του 50.000,00 ευρω!

Εν αναμονή...

Με Τιμή

Αθηνά Τερζοπούλου

Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Εορδαίας.

(Υποσημείωση: Τ ανωτέρω τα επισημαίνω μόνη μου. Για να κάνω καλά την δουλειά μου, Δεν μου πληρώνει το Δημόσιο ούτε Γενικό Γραμματέα, ούτε Ειδικούς και Νομικούς Συμβούλους , που στοιχίζουν στον Δήμο μας 265.000,00 ευρώ ετησίως !)