Η Διοίκηση συναντήθηκε με τον βουλευτή κ. Κωνσταντινίδη στα γραφεία της ομάδας μας.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν τα ζητήματα τα οποία απασχολούν το σωματείο και γενικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ένα από αυτά, η απουσία φιλάθλων στα γήπεδα η οποία έστω και με ποσόστωση θα μπορούσε να ενισχύσει τα οικονομικά της ομάδα μας.

Η κατασκευή και δημιουργία νέου γηπέδου και υποδομών τα οποία όπως αναφέρθηκε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα είναι απαραίτητο έργο το οποίο θα δώσει άλλη πνοή στην περιοχή της Εορδαίας

Ο κ. Κωνσταντινίδης ανέφερε από την πλευρά του:

Με μεγάλη χαρά διαπίστωσα τα δυναμικά στοιχεία που εφαρμόζει η Διοίκηση του Εορδαΐκού στο νέο ξεκίνημα της ομάδας, κατά την επίσκεψή μου στα γραφεία του συλλόγου στο κέντρο της Πτολεμαΐδας. Πιστεύω ότι η προσπάθεια θα βρει ανταπόκριση στο φίλαθλο κοινό που αγαπάει την ομάδα και θέλει να την ξαναδεί στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια. Με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης συμφωνήσαμε ότι η Εορδαία δικαιούται και πρέπει να διεκδικήσει ένα νέο γήπεδο και τους εξέφρασα την πλήρη στήριξή μου σε αυτή την προσπάθεια.

Συμφωνήθηκε να μείνουν οι δίαυλοι επικοινωνίας ανοιχτοί.

Ως διοίκηση του Εορδαϊκού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κωνσταντινιδη για την σημερινή του παρουσία στα γραφεία μας.