Από τη Δ.Ε.ΤΗ.Π. ανακοινώνεται ότι ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα ηλεκτρονικής παρακολούθησης και πληρωμής των λογαριασμών κατανάλωσης θερμικής ενέργειας, με εγγραφή στον σύνδεσμο:

https://app.ydata.eu

Η πληρωμή γίνεται ανέξοδα και με χρήση όλων των καρτών, όλων των τραπεζών.

Με την εφαρμογή e bill οι καταναλωτές, αφού κάνουν εγγραφή, αποκτούν πρόσβαση στον λογαριασμό τους χρησιμοποιώντας τον ΚΩΔΙΚΟ PIN που αναγράφεται στο έντυπο του λογαριασμού της οικοδομής τους.

Για τις πολυκατοικίες , εκτός από τον Διαχειριστή, μπορούν και οι ένοικοι να ενεργοποιήσουν την πρόσβαση στην εφαρμογή e bill, με τον ΚΩΔΙΚΟ PIN που αναγράφεται στο έντυπο του λογαριασμού της οικοδομής τους και αφού εγγραφούν ο καθένας στην εφαρμογή e bill με το προσωπικό του email και τον προσωπικό του κωδικό. Στην περίπτωση αυτή οι ένοικοι θα πρέπει να ενημερώνουν τους διαχειριστές για τις πληρωμές που ενδεχομένως θα διενεργούν.

Με την υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής e bill:

  • Αποκτάτε αυτόματη πρόσβαση στους λογαριασμούς σας, με ΜΙΑ μόνο εγγραφή
  • Εξοφλείτε ηλεκτρονικά τον λογαριασμό σας εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια

Οδηγίες για την εγγραφή σας στο e bill στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.ΤΗ.Π.:

http://www.tpt.gr (ΒΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ e–bill)

Υπενθυμίζεται ότι όσοι καταναλωτές έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία e-banking στην τράπεζά τους, εξακολουθούν να έχουν την δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής των λογαριασμών μέσω της Υπηρεσίας αυτής, με την χρήση του Κωδικού Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αναγράφεται στο έντυπο του λογαριασμού τηλεθέρμανσης.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Κοινού της Δ.Ε.ΤΗ.Π. τηλ. 24630 55743 , στο τηλεφωνικό κέντρο : 24630 54420, 54421, 54422 και με ηλεκτρονική αλληλογραφία στα emails :

ΣΤΑΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ Ι.: detip.stavrianidisi@gmail.com

ΚΥΔΩΝΑΣ Γ.: detip.kydonasg@gmail.com