Ο Απόλλωνας Πτολεμαϊδας ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας και των προπονήσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ξεκινάμε δυναμικά ακόμα μία χρονιά με το εναρκτήριο λάκτισμα να δίνεται την ΔΕΥΤΕΡΑ, 31-8-2020, στις 18:30, στο Δ.Α.Κ Πτολεμαίδας.

Κατά συνέπεια καλούνται οι ακόλουθες αθλήτριες:

ΒΑΝΑ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ , ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΡΑΝΙΩΤΑΚΗ, ΓΕΩΡ. ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ, ΚΙΚΗ ΠΙΣΙΑΝΗ, ΜΑΛΑΜΑΤΗ ΔΑΝΙΗΛ, ΚΙΚΗ ΚΑΣΠΑΡΙΔΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΤΩ, ΑΓΝΗ ΜΗΓΚΟΥ, ΞΑΝΘ. ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ, ΕΦΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΤΡΥΦΩΝΙΔΟΥ, ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΔΩΝΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΩΝ/ΔΟΥ, ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΣΟΥΜΗΤΑ, ΚΩΝ/ΝΑ ΔΗΜΟΥ, ΚΩΝ/ΝΑ ΗΛΙΑΔΟΥ, ΚΩΝ/ΝΑ ΠΑΣΙΑΛΗ, ΑΝΝΑ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ, ΕΛΙΣ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΙΧΑΕΛΑ ΒΛΑΔΙΚΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΙΠΛΑΡΗ, ΕΛΕΥΘ. ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΚΟΥ, ΣΤΕΛΛΑ ΠΕΣΙΑΝΗ, ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΣΑΡΒΑΝΗ και ΒΑΣ. ΧΩΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Επισημαίνουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ενημερωθούν και οι αθλήτριες των μικρότερων ηλικιών για την έναρξη των προπονήσεων και την διεξαγωγή ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα των κορασίδων και να γίνει η διαμόρφωση των άλλων τμημάτων του συλλόγου.