Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς το 2ο Συνέδριο της, έχει ξεκινήσει μία πορεία διεύρυνσης, μαζικοποίησης και ανασυγκρότησης όπως ακριβώς και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια περίοδο όξυνσης των ακραίων συντηρητικών πολιτικών που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση της ΝΔ, είναι αναγκαίο να οργανώσουμε τον αγώνα των νέων για να σταματήσουμε τον ακροδεξιό κατήφορο και την εξυπηρέτηση των οικονομικών ελίτ σε βάρος μας. Το επόμενο διάστημα στοχεύουμε να συναντηθούμε με χιλιάδες νέους-ες σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να αγωνιστούμε μαζί για να υπερασπιστούμε τις ανάγκες μας.

Θα επιδιώξουμε να διαμορφώσουμε έναν καινούριο τύπο σχέσεων των νέων με την πολιτική, με άμεση συμμετοχή και παρέμβαση, κόντρα στις πελατειακές λογικές που διακατέχουν άλλα κόμματα. Θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε πρωτοπόρα δράση και παρέμβαση σε μία σειρά ζητήματα που απασχολούν τους νέους της περιοχής, όπως η αντιμετώπιση της κρίσης του Κορονοϊού, η απολιγνητοποίηση, η προστασία του περιβάλλοντος, ο πρωτογενής τομέας, η υπεράσπιση της εργασίας και φυσικά της δημόσιας-δωρεάν εκπαίδευσης. Θέλουμε να δώσουμε ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό περιεχόμενο στους μικρούς και μεγάλους πολιτικούς αγώνες της εποχής μας προκειμένου να δημιουργήσουμε τον νέο κόσμο, στον οποίο εμείς, η γενιά μας και οι επόμενες γενιές θα κληθούν να ζήσουν και να δημιουργήσουν.

Απευθυνόμαστε σε ολόκληρη την νέα γενιά, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, θρησκεύματος και οποιασδήποτε άλλης διάκρισης και τους καλούμε την Τρίτη 25/8 στις 12 μ.μ να λάβουν μέρος στην ιδρυτική συνέλευση της οργάνωσης ν. ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Παυλίδη Αδαμόπουλου 5, Πτολεμαΐδα.